Webb

Steget kan tyckas långt från betongsågar, bensinkort och marinservice till barnartiklar, friskvård, konst och musik, men de är alla exempel på branscher jag gjort webbsidor till. Här är några exempel.

Målade tvivel - konstnär Anders Lundmark.Fragment av liv, skopade ur urminnandets sediment, nedkallade ur drömseendets undflyende skyar. Anders strösslar och staplar, sorterar och kombinerar, stannar upp och håller fram, låter oss meditera över tillvarons skönhet och smärta. WordPress för enkel uppdatering, med egendesignat tema för Anders. Och responsive, dvs anpassar sig efter medium - dator, läsplatta, telefon. Bildvisningsgallerierna är från amerikanska FreakPlugins och samarbete pågår för att utveckla funktionaliteten ytterligare. (2014)

www.anderslundmark.se


Trädet - rörelse för välmående.Ulrica Berglund är en hjälte. Hon drabbades av Parkinson, fick omvärdera livet, utvecklade en ny skonsam träningsform och driver "Trädet - rörelse för välmående" med visionen att inspirera till rörelseglädje och hälsa i ett helhetsperspektiv. Soft Balans, som är en rörelseform med inspiration från Nia och Yoga och inslag av tankegångar från Mindfulness, är särskilt anpassad för att den som av någon anledning inte kan eller vill träna så hårt ändå ska kunna röra sig på ett njutbart sätt. Logga, grafisk profil, webb, foto och copy är mina bidrag. (2009)

Sidan finns tyvärr inte kvar längre, men här är en dummy av Trädet.


Marinservice i Smögen.Den sympatiske mångsysslaren Björn Klarin rycker ut närhelst något behöver fixas! Loggan är en stiliserad bild av sjöboden på Sjöbodsgatan 2, där han har sin verksamhet. Eventuellt den första sidan i världshistorien med äkta sidhuvud och sidfot ;-) (2013)

Sidan finns tyvärr inte kvar längre, men här är en dummy av Klarin Marin.


Westerskulptur.Håkan Wester, skulptören som med passare, linjal och bandsåg lockar fram matematisk skönhet och poesi ur krassa material som plexiglas, betong och metall. En stram och mycket visuell hemsida med fokus på foto och geometri. Massor av finlir för att göra mästerverken rättvisa. (2010)

www.westerskulptur.se


Christina Frendin Wester - målare.Inkännande porträtt, leksaker invecklade i norénska dramer och gigantiska elefantiska mandalor. Men framförallt ett frejdigt och sprakande måleri som väcker livslust såväl som respekt. Även detta en visuell och luftig webbsida som har ambitionen att förmedla något av den air av storhet, jublande kamp och färgglädje som omger Christinas konst. (2011)

www.frendin.net


Sten Rönbeck - jazzmusiker.Sten Rönbeck is back! Webbsidan vi skapade hösten 2003, för en liten evighet sedan, som hunnit åldras och vara nedlagd några år, har nu återuppstått i uppfräschat och uppförstorat skick. Nya tider kommer med nya skärmupplösningar - i originalskick blev den här sidan en liten liten ruta på en modern skärm. Har försökt finlira de uppskalade bilderna för att dölja den värsta pixligheten, och lagt till en ny sida i samma anda, Jabadin - annars är allt precis som förr fast större, och med en modernare lyssningsfunktion. Kul att sidan nu fått nytt liv! Bildmaterialet, Stens läckra foton, mestadels tagna i och omkring hans hus i Norsesund, är grundligt hackade och malda i min Photoshop-kvarn. Sten är en duktig gitarrist och kompositör, lyssna gärna på fina låtar som Jupiter Return och Uppvindar. (2003/2012)

www.stenronbeck.com

  grafisk form
webb
copy
om ...Välkommen att höra av dig!
070-422 15 42© All rights reserved.