Trädet erbjuder
Yoga
Soft Balans
Jympa
Om Ulrica
Aktuellt
Kontakt
Välkommen
 
  Trädet erbjuder

rörelse för välmående med Yoga, Soft Balans och Jympa. Alltifrån enstaka insprationspass till kortare eller längre kurser. Upplägget kan skräddarsys för varje speciellt tillfälle efter behov och önskemål.

Inspirationspass

Från en enstaka timme och uppåt. Anpassas för den specifika målgruppen och tillfället.

Kurser

En kurs kan vara ett antal pass, t.ex. 10 pass, 1 pass/vecka. En kurs kan också vara sammanhängande, en halvdag, heldag eller t.ex. en helg. Upplägget varierar beroende på behov och önskemål.

Förutom rörelseträning kan kursen innehålla teoripass med fokus på kroppshållning, andning, fötter, höfter, rygg etc.

Kursen skräddarsys för varje kund/målgrupp och för varje speciellt tillfälle. Den kan specialanpassas för särskilda behov som t.ex. långtidssjukskrivna, för äldreboenden etc.

Ulrica

är certifierad (enligt Yogaalliance) yogainstruktör vid Nordiska Yogainstitutet i Stockholm. Hon har också påbyggnadsutbildning därifrån i Viryayoga och Terapeutisk Yoga.

Ulrica undervisar även i Soft Balans, en rörelseform som tar hänsyn till kropp, själ och sinne. Soft Balans är framtagen av Ulrica i samarbete med en kollega, och är särskilt anpassad för att den som av någon anledning inte kan eller vill träna så hårt ändå ska kunna röra sig på ett njutbart sätt.

Ulrica är utbildad ledare inom Friskis och Svettis med särskild utbildning i vattenjympa, ryggjympa, och jympa för funktionshindrade och för seniorer.

Läs mer om Ulrica.

Visionen

är att förmedla olika träningsformer och inspirera till rörelseglädje och hälsa i ett helhetsperspektiv!

Om träd

Varför just "Trädet"? För mig symboliserar det liv, kraft, spirande, strävande, expanderande - likaväl som rotande, jordande, stabilitet och trygghet.

Att stå tryggt med mina rötter-fötter, inta min plats, känna livsenergin flöda, stå stadig i balans och harmoni, växa till i rörelse och jublande glädje, bli den jag är...

© Ulrica Berglund | design och foto: Ola Freijd
upp